Technisch Centrum

Technisch Centrum van Windsor in Hanau(D)Technisch Centrum  voor testen en opleiding.

Efficiënte werking, optimale service en hoge kwaliteit!

Op het technisch center in Hanau geven we onze geïnteresseerde klanten de kans om de voordelen van de innovatieve technologieën van volledige elektrische spuitgietmachines van JSW (The Japan Steel Works, Ltd ) te ervaren. Experimentele proefspuitingen , energie metingen en opleidingen kunnen worden uitgevoerd op machines variërend van 550 kN maximaal 6.500 kN. 
U kunt de verschillende economische voordelen van de machines beoordelen, alsmede een uniek energie meting gebruiken. Wij laten u verschillende cyclustijden  en verwerkingsparameters gebruiken voor het berekenen van energie productiviteit. Het testen kan plaatsvinden bij (nagenoeg) productie condities en met gebruik van kwalitatief hoogstaande randapparatuur van onze partnerbedrijven. De voordelen van de machine en de goede prijs-kwaliteit verhouding zal het besluit om over te gaan naar volledige elektrische spuitgietmachines gemakkelijk maken. Vergelijkingen van werkelijke klant productie matrijzen op hydraulische machines heeft aangetoond 60-70% energie te besparen en zelfs cyclus tijd reducties tot 10%. 

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Fax: (0848) 838 830

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens