Home · ETP Plastics

ETP Plastics, challenging plastics

ETP Plastics staat pas echt bekend om de klant specifieke mogelijkheden die wij kunnen biedenETP Plastics B.V. is hèt adres voor de kunststofverwerkende industrie. ETP Plastics, gevestigd in Hardenberg, is gespecialiseerd in de diverse kunststofverwerkende productieprocessen. Wij leveren een totaalpakket aan oplossingen voor de uitdagingen waarvoor onze klanten dagelijks worden gesteld.
ETP Plastics kan vanaf het ontwerp tot aan de daadwerkelijke productie u met diverse producten en diensten ondersteunen.

Tot ons assortiment behoren o.a. masterbatches, additieven, machine onderdelen, reinigingsvloeistoffen en reinigingsgranulaat, droge lucht drogers, doseerapparatuur, materiaaltransport systemen, koelapparatuur voor matrijzen en volledige elektrische spuitgietmachines.
Daarnaast heeft ETP Plastics ook een uitgebreid programma voor de (anti)statische behandeling van eindproduct of halffabricaat. Dat kan door middel van een toevoeging in het fabricageproces of met een behandeling achteraf. Ook voor het meten en testen van de oppervlakte spanning voor bijvoorbeeld de bedrukking van uw product leveren wij de benodigde apparatuur en toebehoren.

Klant specifieke oplossingen

ETP Plastics staat pas echt bekend om de klant specifieke mogelijkheden die wij kunnen bieden. Wij zijn merkonafhankelijk. Naast het leveren van nieuwe (slijt)onderdelen voor spuitgietmachines en extruders, kunnen wij tevens het reviseren van uw bestaande schroeven en cilinders verzorgen.

Webshop

Via onze webshop bieden wij een groot aantal van onze professionele producten en benodigdheden aan. O.a. voor het reinigen, ontvetten en onderhouden van matrijzen, plasticeereenheden en spuitneuzen. Verder hebben wij een selectie gemaakt uit ons programma voor het behandelen en meten en neutraliseren van statische ladingen.

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens