Home · Materiaal Handling · Materiaal Doseren & Inkleuren

Doseer en Inkleurapparatuur

Gravimetrische doseringETP Plastics levert divesre soorten dosseerpparatuur. Zo hebben wij voloumteriche, gravimeterische en schroef doseersystemen in ions programma. Daarnaast kunnen wij ook divesers extra meng- en misapparatuur voor deze apparatuur leveren.

Dosering eisen

De exacte dosering en de samenstelling van de verschillende kunststofgranulaten  is vaak de geheime formule in de kunststofverwerking, de kwaliteit van een product.
Bij ETP Plastics is uw productie- en productkwaliteit in deskundige handen. De dosering binnen de productie regelen wij op twee manieren:  volumetriche en gravimetrische dosering. Alle systemen kunnen met elkaar gecombineerd worden - afhankelijk van de vereisten van het productieproces. 

Vooral bij het spuitgieten waarbij additieven granulaat wordt het volumetrische doseren gebruikt. Amboss+ Langbein heeft  een gepatenteerde doseersysteem ontwikkelt die bij een onjuiste dosering  de productie kan stilzetten. De maximale capaciteit is 300 kg/h. De containers zijn gemaakt van V2A-staal - zoals bij gebruikelijk, de afzonderlijke onderdelen kunnen heel gemakkelijk worden gereinigd. Ze zijn ook zeer gemakkelijk te bereiken.

De gravimetrische dosering en meetapparatuur van Amboss+ Langbein kunnen direct op de machine of losstaand bedient worden. Omdat het apparaat zes trechters kan aansturen zijn diverse mengsels op gebied van kleur, grondstof en additief mogelijk. Een geïntegreerde menger garandeert de nodige gelijkmatige menging en homogenisering van het bulkmateriaal. De doseercapaciteit ligt tussen 45 en 450 kg per uur. Het apparaat kalibreert zichzelf en zo wordt nauwkeurig verwerking van de componenten gegarandeerd.

Volumeterisch dosseerapparaat Doseerapparaat MischboySchroefdoseer ApparaatMasterbatch houderExtra menger t.b.v. homogeniseringExtra menger type N1

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens