Home · Meetapparatuur · Statische Bar Checkers

Statische Bar Checker 720

Statische Bar Checker 720De zakformaat 720 meter, is een snelle en nauwkeurige methode om te controleren of de AC statische Eliminator Bars werken.

De 720 werkt door het meten van de elektrische lading veroorzaakt op de interne sensor door de emitter pinnen van de statische eliminator. Een geïntegreerde schakeling bestuurd de LED-display, volgens de energie van het signaal.

  • De bediener moet de witte knop ingedrukt houden, in de buurt van de statische eliminator bar. Als de bar werkt, zal het LED-display zal worden geactiveerd door de spanning van het signaal. Doe de meting iedere keer op dezelfde afstand - de 720 kan de emitter pinnen raken als indien gewenst..
  • Als er een verslechtering van de prestaties is, kan dit een teken zijn dat de bar moet worden schoongemaakt of dat er een fout zit in de transformator. Als er geen signaal is kan er ofwel een kortsluiting in het systeem zijn of een defect in de transformator. Controleer ook de batterij in de 720.

 

Statische Bar Checker Statische Bar Checker

 

 

 

 

 

 Bestel deze producten in onze webshop

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens