Home · Reiniging en Onderhoud · Matrijsreiniging en conservering

Matrijsreiniging en conservering

Matrijsreiniging en conservering M-Protec en Plast-CleanETP Plastics levert geconcentreerde matrijs reinigings- en conserveringsproducten specifiek voor thermoplasten. Op deze pagina hebben wij de informatie per product weergegeven.
In het menu Productinformatie vindt u de Productinformatie en de Safety Data Sheets (SDS) van deze producten, in *.pdf formaat. Deze kunt u dan gemakkelijk downloaden.
  

Schroefreiniging  & Cilinderreiniging

Ook in het programma hebben wij speciale producten om uw schroef in top-conditie te houden. Deze producten worden in poeder/korrel vorm geleverd.

We hebben de volgende producten:

1] ver~rus

2] sol~pur

3] per~tas

4] Screw-Clean (vloeibaar)
 
De bovenstaande reinigingsmiddelen die worden ingezet om de schroef te reinigen hebben ook een reinigend effect op de cilinder. Naast deze producten hebben wij een programma met diverse soorten borstels om cilinders te reinigen.

IBS type F2Reinigingstafels en toebehoren


Ook mogen wij ons dealer/distributeur noemen van IBS Scherer GmbH. Dit is een toonaangevende Duitse producent van reinigingstafels en vloeistoffen voor het reinigingen van uw onderdelen in de werkplaats. De diverse reinigingstafels zijn allemaal voorzien van de unieke, gepatenteerde,  kwaliteitspomp (ontwikkeld door IBS) die zorgt voor een probleemloze werking van de reinigingstafel. De modellen zijn robuust gebouwd,  voldoen aan alle noodzakelijk kwaliteiteisen en zijn voorzien van de diverse keurmerken.

Veel van deze producten zijn ook via onze webshop te bestellen.

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens