Home · Reiniging en Onderhoud · Plast-Clean

Plast-Clean

Plast-Clean zijn milieuvriendelijke en veilige reinigingsmiddelen die specifiek zijn ontwikkeld om verbrande kunststofresten te verwijderen, die zich na verloop van de productietijd vast gaan zetten op de matrijs en daardoor ook op de producten zelf terechtkomen.Dit zijn milieuvriendelijke en veilige reinigingsmiddelen die specifiek zijn ontwikkeld om verbrande kunststofresten te verwijderen, die zich na verloop van de productietijd vast gaan zetten op de matrijs en daardoor ook op de producten zelf terechtkomen.Met name op lichte en transparante producten zijn deze aanslagen duidelijk zichtbaar. Ook hierbij geldt: geen spuitbussen, maar hervulbare flessen. En ook hier geldt: geen drijfgassen en dus bruto is netto inhoud. Bovendien heeft u ook hier niet de kosten voor het afvoeren van chemisch afval!
 
Uit onderzoek, in het laboratorium, is gebleken dat er geen universele oplossing is voor alle kunststoffen, maar dat er 3 hoofdgroepen kunststoffen zijn. In aansluiting hierop hebben wij ook 3 producten ontwikkeld: 

  • Plast-Clean Q1 voor o.a. PP en PE;

  • Plast-Clean Q2 voor o.a. ABS, Polyester, POM, PMMA, PET en POM;

  • Plast-Clean Q3 voor o.a. PA, PA 6.6, inktresten en additieven zoals brandvertragers.


Groot voordeel van deze reinigers: de matrijs hoeft niet van de machine af, maar kan tijdens de productie gereinigd kan worden. Hierdoor wordt veel tijdverlies voorkomen. Gebruikt u andere kunststoffen als bovenvermelde, dan kunnen wij vanzelfsprekend adviseren welke Plast-Clean de juiste is.

Plast-Clean Q1 en Q2 bestaan uitsluitend uit bestanddelen die zijn toegestaan in voeding- danwel farmaceutische en consmetische industrie.

Een Safety Data Sheet (SDS) en de Productinformatie kunt u downloaden bij het betreffende menu.

Dit product is ook via onze webshop te bestellen.

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens